Læsestof til sommerferien?

Sommerferien nærmer sig! Og vi vil gerne sige mange tak for det forgangne skoleår! Det har været et forrygende år, hvor vores samlinger har været rundt i hele landet, så I skal have en varm high-five herfra at gå på sommerferie på med tak for, at I bruger vores samlinger.

Nu jeg har jer, vil jeg gerne slutte året af med at anbefale lidt læsestof til jer. Nej, det er ikke den nyeste krimi til stranden eller anbefalinger af spirende forfattere fra de lande, vi har samlinger fra (det må vi gøre en anden gang), nej, jeg vil massere jeres skuldre og sige, at I gør det godt og at det tjener et højere formål.

UNESCO Samlingerne er nemlig kommet med i UNESCO Nationalkommissionens strategi for 2019-22. Sammen med jer løfter vi i UNESCO Samlingerne en national opgave for at formidle fagligt og indlevende omkring verdens mangfoldighed og give grobund for medborgerskab med indsigt i livsforhold rundt om i verden. Vores indsats er blevet set - og det er vi vældig stolte af! I kan læse strategien her.

I kan også læse fine ord fra Birgitte Rønning fra Sønderlandsskolen i Holstebro om hendes erfaringer og brug af UNESCO Samlingerne. Dem finder I i publikationen: Bliv en del af UNESCO-familien i Danmark.

Tak til jer, der bruger samlingerne! Samlingerne gør en forskel på grund af jer!

Rigtig god sommerferie!