Oversigt over skoleåret 2020-2021

Her kan du låne Moesgaard Museums UNESCO samlinger.

Hvem kan låne? For at kunne låne en samling skal man have været på et af vore UNESCO kurser, og skolen skal have abonnement. Jeres UNESCO-certificerede kan sikkert hjælpe med praktiske spørgsmål. Har I ikke abonnement, kan du læse mere om kurserne her

Hvordan låner man? Klik på den periode, du gerne vil låne en bestemt samling i og udfyld skemaet. Det er muligt at låne samlingen i flere perioder ad gangen. Efter du har indsendt anmodningen, vil vi bekræfte din forespørgsel inde i skemaet.  

Bemærk at CfU centrene i Jylland gratis distribuerer samlinger til skoler i deres område. Vær opmærksom på, at der kan være forsinkelser p.g.a. at samlingerne hentes og bringes efter CFUs normale kørselsordning. Samlinger placeret ved centrene kan anmodes sendt til andre dele af landet udenfor deres distributionsområde mod at betale fragtmand begge veje. 

*Samlingerne placeret ved hhv. Moesgaard Museum, på Fyn og KP/Hovedstaden sendes med fragtmand, hvor modtager betaler fragten den ene vej fra det sted samlingen sendes. Læs mere her. BEMÆRK: Disse samlinger kan lånes for skoler i hele landet. Fragten bestilles centralt fra UNESCO Samlingerne. Samlingen vil blive afhentet på skolen om fredagen i skifteugen mellem kl. 10-14. Fragtbrev og fragtlabels tilsendes med mail.

  • Ledig
  • Forespørgsel under behandling
  • Udlånt eller ikke til rådighed
2020
Periode 1Periode 2Periode 3Periode 4Periode 5
35-37
38-40
41-44
45-47
48-50
PlaceringSamling
24/08 til 11/09
14/09 til 01/10
05/10 til 30/10
02/11 til 20/11
23/11 til 11/12
Moesgård Museum*Bhutan AUdlånt til Tingstrup skole (thisted)Udlånt til Tingstrup skole (thisted)Udlånt til Tingstrup skole (thisted)Udlånt til Gammelgaardsskolen (Aarhus V)Udlånt til Gammelgaardsskolen (Aarhus V)
Bolivia DUdlånt til Sara Porskrog TESTER
DanmarkUdlånt til Holme Skole (Højbjerg)Udlånt til Tåsingeskolen (Svendborg)Udlånt til Tåsingeskolen (Svendborg)Udlånt til Tåsingeskolen (Svendborg)
Indien EUdlånt til Udtaget til revision (Højbjerg)Udlånt til Udtaget til revision (Højbjerg)Udlånt til Udtaget til revision (Højbjerg)Udlånt til Udtaget til revision (Højbjerg)Udlånt til Holme Skole (Højbjerg)
Sri Lanka
TanzaniaUdlånt til Båring Skole (Asperup)
CfU KBH/KP*De dødes liv AUdlånt til Forældreskolen Århus (Aarhus)Udlånt til Grindsted Privatskole (Grindsted)
Hinduisme
CfU Nord-jylland Fri fragtGrønland
Tibetanere i NepalUdlånt til Bavnebakkeskolen (Støvring)Udlånt til Bavnebakkeskolen (Støvring)
Tyrkiske rødder i Danmark
CfU Midt-jylland Fri fragtBahrainUdlånt til sønderlandsskolen (Holstebro)Udlånt til Gammelgaardsskolen (Aarhus V)
Bhutan BUdlånt til sønderlandsskolen (Holstebro)Udlånt til sønderlandsskolen (Holstebro)Udlånt til Resenbro Skole (SILKEBORG)
Brasilien B
MongolietUdlånt til Forældreskolen i Aarhus (AARHUS C)Udlånt til Forældreskolen i Aarhus (AARHUS C)Udlånt til Samsø Skole (Samsø)
SalomonøerneUdlånt til Resenbro Skole (SILKEBORG)Udlånt til Uldum Højskole (ULDUM)Udlånt til Bork Havn Efterskole (Hemmet)
UgandaUdlånt til Samsø Skole (Samsø)
CfU Fyn/Lillebælt Fri fragtBrasilien AUdlånt til Vestre skole (Svendborg)Udlånt til Vestre skole (SvendborgQb5rl)
De dødes liv BUdlånt til Vinding Skole (Vejle)Udlånt til Tåsingeskolen (Svendborg)Udlånt til Tåsingeskolen (Svendborg)Udlånt til Søndervangskolen Hammel (Hammel)
KinaUdlånt til Grindsted Privatskole (Grindsted)Udlånt til Grindsted Privatskole (Grindsted)Udlånt til Gentofte HF (Gentofte)Udlånt til Gentofte HF (Gentofte )
CfU Syd-jylland Fri fragtGhana
MexicoUdlånt til Gammel Hellerup Gymnasium (Hellerup)
Thailand A