Fragt

Henvendelse vedrørende fragt kan ske til UNESCO medarbejder Mai Kim Phuong på tlf. 23 44 76 73 eller mkp [at] moesgaardmuseum.dk 
 

Nemmere fragt: Moesgaard Museum bestiller al fragt

Fragten er blevet væsentligt billigere, nemmere og mere gennemskuelig til glæde for jer og os.

Vi har lavet en aftale med Danske Fragtmænd, som betyder, at selve fragten fremover vil blive bestilt centralt fra UNESCO Samlingerne både til og fra skolen.

I vil modtage fragtlabels og fragtbrev pr. mail, som I printer og sætter på samlingen, inden den afhentes. Samlingen vil blive afhentet på skolen om fredagen i den sidste uge mellem kl. 13 - 15 . Hvis dette tidsrum ikke passer jer, så kontakt os for en anden aftale.

Paller og standardkasser

I vil modtage samlingerne på paller - det kan være halvpaller eller helpaller. Husk at stille samlingen klar på pallen igen - en samling samlet på en palle - når den skal hentes af fragtmanden. Standardmålene på vores kasser er cm. 52hx81bx52d, men enkelte samlinger har større kasser, hvilket man vil kunne orientere sig om på samlingssiden under 'Detaljer' (klik på pilen). Samlinger, der kan stå på en helpalle (op til 120 cmx80), koster alm. fragtpris, mens de samlinger, der har større kasser end det, vil ryge op i prisen for store kasser (se nedenfor).