Deltag i kurset 'Verden i dine hænder' d. 9. maj. på Moesgaard Museum

På forårets kursus torsdag d. 09. maj hører I om de alsidige læremidler fra UNESCO Samlingerne. I vil via øvelser med samlinger få erfaringer i at arbejde med dem, og som de første få fingrene i den helt nye: Mongoliet - Pastoralnomeder på Djengis Khan stepper. Det er antropolog Malthe Lehrmann, der har været på flere feltabejder blandt Mongoliets nomader, som fortæller om indsamlingen, og hvilke temaer den lægger op til i undervisningen.

Kurset Verden i dine hænder certificeret dig som låner af UNESCO Samlingerne. Dermed kan din uddannelsesinstitution låne etnografiske genstande og medfølgende læringsmaterialer fra Moesgaard ud på jeres skole.

Det er et heldagskursus med fuld forplejning, som slutter med en omvisning med fokus på de didaktiske potentialer i museets udstillinger.

Du kan finde tilmeldingsblanketten her på forsiden. Kursuspris:  1295 kr. (695 kr. for efterfølgende kursister fra samme skole eller læringsinstitution)

Hvis I er en gruppe, der ønsker, at vi kommer ud til jer og laver kurset lokalt, så er I velkomne til at kontakte os. For yderligere information kontakt UNESCO medarbejder Marianne Vinther-Jensen på tel. 23446147 eller mvj@moesgaardmuseum.dk.