Oversigt over skoleåret 2017-2018

Her kan du låne Moesgaard Museums UNESCO samlinger. Klik på den periode, du gerne vil låne en bestemt samling i og udfyld skemaet. Det er muligt at låne samlingen i flere perioder ad gangen. Efter du har indsendt anmodningen vil vi bekræfte din forespørgsel inde i skemaet. For at kunne låne en samling skal man have været på et af vore UNESCO kurser og skolen skal have abonnement. Du kan se en oversigt over kommende kurser på forsiden af denne portal. 

Bemærk at CfU centrene i Jylland og på Fyn gratis distribuerer samlinger til skoler i deres område. Der vil ikke normalt blive sendt samlinger placeret ved centrene til andre dele af landet udenfor deres distributionsområde.

*Samlingerne placeret ved hhv. Moesgaard Museum og CfU Kbh/Hovedstaden sendes med fragtmand, hvor modtager betaler fragten den ene vej fra det sted samlingen sendes. BEMÆRK: Disse samlinger kan lånes for skoler i hele landet. Fragten bestilles centralt fra UNESCO Samlingerne. Samlingen vil blive afhentet på skolen om mandagen i skifteugen mellem kl. 13-15. Fragtbrev og fragtlabels tilsendes med mail.

  • Ledig
  • Forespørgsel under behandling
  • Udlånt eller ikke til rådighed
20172018
Periode 1Periode 2Periode 3Periode 4Periode 5Periode 6Periode 7Periode 8Periode 9Periode 10Periode 11
Uge 35-37
Uge 38-40
Uge 41-44
Uge 45-47
Uge 48-50
Uge 2-4
Uge 5-8
Uge 9-11
Uge 12-15
Uge 16-18
Uge 19-21
PlaceringSamling
29/08 til 18/09
19/09 til 09/10
10/10 til 06/11
07/11 til 27/11
28/11 til 18/12
09/01 til 29/01
30/01 til 26/02
27/02 til 19/03
20/03 til 16/04
17/04 til 07/05
08/05 til 28/05
Moesgård Museum*Afghanistan BUdlånt til Uldum Højskole (Uldum)
BahrainUdlånt til Moesgaard Museum (Højbjerg)Udlånt til 6.-9 marts:UNESCO Moesgaard Museum. Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110Udlånt til dalgårdens skole (højbjerg)Udlånt til dalgårdens skole (højbjerg)Udlånt til Gammelgaardsskolen
Bolivia BUdlånt til Holme Skole (Højbjerg)Udlånt til Holme Skole (Højbjerg)Udlånt til Tovshøjskolen (Brabrand)Udlånt til Uldum Højskole (Uldum)
DanmarkUdlånt til 3.-7 april.:UNESCO Moesgaard Museum. Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110
De dødes liv AUdlånt til 31/8 Kursus Aarhus. Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110Udlånt til 25-29 sept..:UNESCO Moesgaard Museum. Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110Udlånt til Nymarkskolen (Svendborg)Udlånt til Nymarkskolen (Svendborg)Udlånt til Moesgaard Museum (Højbjerg)Udlånt til Regnbueskolen (Hammel)Udlånt til Regnbueskolen (Hammel)Udlånt til Regnbuenskolen (Hammel)Udlånt til Gammelgaardsskolen (Åbyhøj)
De dødes liv BUdlånt til 31/8:Kursus Aarhus UNESCO Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110Udlånt til Uldum Højskole (Uldum)Udlånt til Auning Skole (Auning)Udlånt til Auning Skole (Auning)Udlånt til 4.-8: september:UNESCO Oplæg Gammelgårdskolen. Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110Udlånt til Ringkøbing Skole (Holstebro)Udlånt til Moesgaard Museum (Højbjerg)Udlånt til 6-9: marts:UNESCO Kursus Moesgaard Museum. Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110Udlånt til .4-5april:UNESCO Moesgaard Museum. Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110Udlånt til Fanø Skole (Fanø)
GrønlandUdlånt til Uldum Højskole (Uldum)Udlånt til Rougsøskolen (Ørsted)Udlånt til Rougsøskolen (Ørsted)Udlånt til Rougsøskolen (Ørsted)Udlånt til Båring Skole (Asperup)Udlånt til (Ikast)Udlånt til Hyldgårdsskolen (Ikast)Udlånt til Hyldgårdsskolen (Ikast)Udlånt til Holme Skole (Højbjerg)Udlånt til Holme Skole (Højbjerg)
Hindu KushUdlånt til Uldum Højskole (Uldum)Udlånt til Forældreskolen (Århus)Udlånt til Forældreskolen (Århus)Udlånt til Forældreskolen
KinaUdlånt til 5-7 september:UNESCO Moesgaard Museum. Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110Udlånt til Uldum Højskole (Uldum)Udlånt til Regnbueskolen (Hammel)Udlånt til Regnbueskolen (Hammel)Udlånt til Båring Skole (Asperup)Udlånt til Båring Skole (Asperup)Udlånt til Hadsten Skole (Hadsten)Udlånt til Gammelgaardsskolen (Åbyhøj)
SalomonøerneUdlånt til Forældreskolen (Århus)Udlånt til Forældreskolen (Århus)Udlånt til 8-10 jan. Kursus Moesgaard Museum. Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110Udlånt til 6-9 marts:UNESCO Moesgaard Museum. Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110Udlånt til 1-5. maj:UNESCO kursus Moesgaard Museum. Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110
CfU KBH/Hovedstaden*Bolivia AUdlånt til Tømmerup fri og efterskole (Kalundborg)
Thailand AUdlånt til 4-8 dec. temadag Gammelgårdsskolen.Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110Udlånt til 7-10.jan.:UNESCO Moesgaard Museum. Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110Udlånt til 1-5. maj:UNESCO kursus Moesgaard Museum. Samlingen kan bookes resten af perioden ved at ringe på 23447110Udlånt til Gammelgaardsskolen
CfU Nord-jylland Fri fragtGhanaUdlånt til Arden Skole K-klasserne (Arden)Udlånt til Arden Skole K-klasserne (Arden)Udlånt til Havbakkeskolen (Hadsund)Udlånt til Havbakkeskolen (Hadsund)Udlånt til Mellervangskolen (Aalborg øst)
Indien EUdlånt til Mellervangskolen (Aalborg øst)
MexicoUdlånt til Hvilsom Friskole (Hobro)Udlånt til Hvilsom Friskole (Hobro)
ÆgyptenUdlånt til Skørping Skole (Skørping)Udlånt til Hvilsom Friskole (Hobro)Udlånt til Hvilsom Friskole (Hobro)Udlånt til Privatskolen i Frederikshavn (Frederikshavn)Udlånt til Havbakkeskolen (Hadsund)
CfU Midt-jylland Fri fragtAfghanistan AUdlånt til Præstelundskolen (Brande)Udlånt til Præstelundskolen (Brande)Udlånt til Skovbyskolen Galten (Galten)Udlånt til Rougsøskolen (Ørsted)Udlånt til Rougsøskolen (Ørsted)Udlånt til Rougsøskolen (Ørsted)Udlånt til Rougsøskolen (Ørsted)
Bhutan BUdlånt til Resenbro Skole (Silkeborg)Udlånt til Resenbro Skole (Silkeborg)Udlånt til Uldum Højskole (Uldum)
Brasilien AUdlånt til Tørring skole (Tørring)Udlånt til Tovshøjskolen (Brabrand)Udlånt til sønderlandsskolen (Holstebro)
Brasilien BUdlånt til Uldum Højskole (Uldum)Udlånt til CFU Midt (Viborg)Udlånt til CFU Midt (Viborg)Udlånt til Resenbro Skole (Silkeborg)Udlånt til Resenbro Skole (Silkeborg)Udlånt til Resenbro Skole (Silkeborg)Udlånt til sønderlandsskolen (Holstebro)Udlånt til Nørskovlund skole / Ans skole (Kjellerup)
Sri LankaUdlånt til Resenbro Skole (Silkeborg)Udlånt til Resenbro Skole (Silkeborg)Udlånt til Uldum Højskole (Uldum)Udlånt til Præstelundskolen (Brande)Udlånt til Præstelundskolen (Brande)Udlånt til Forældreskolen i Aarhus (Aarhus C)
Tyrkiske rødder i DanmarkUdlånt til sønderlandsskolen (Holstebro)Udlånt til sønderlandsskolen (Holstebro)Udlånt til Forældreskolen i Aarhus (Aarhus C)
UgandaUdlånt til Gentofte HF (Gentofte)Udlånt til Gentofte HF (Gentofte)Udlånt til VUC Aarhus (Aarhus)Udlånt til VUC Aarhus (Aarhus)Udlånt til Uldum Højskole (Uldum)Udlånt til sønderlandsskolen (Holstebro)Udlånt til Resenbro Skole (Silkeborg)Udlånt til Resenbro Skole (Silkeborg)
CfU Fyn/Lillebælt Fri fragtTanzaniaUdlånt til Jelling Friskole (Jelling)Udlånt til Jelling Friskolen (Jelling)Udlånt til Den frie lærerskole (Vester skerninge)Udlånt til Båring Skole (Asperup)
Tibetanere i NepalUdlånt til Rudme Friskole (Ringe)Udlånt til Vestre skole (Svendborg)Udlånt til Vestre skole (Svendborg)Udlånt til Den frie lærerskole (Vester Skerninge)Udlånt til Den frie lærerskole (Vester Skerninge)
CfU Syd-jylland Fri fragtBhutan AUdlånt til Brorsonskolen (Esbjerg V)Udlånt til Brorsonskolen (Varde)Udlånt til Fourfeldtskolen (Esbjerg)
Bolivia DUdlånt til Revidering - UNESCO Samlingerne Moesgaard MuseumUdlånt til Grindsted Privatskole (Grindsted)Udlånt til Brorsonskolen (Esbjerg V)Udlånt til Fanø Skole (Fanø)Udlånt til Fanø Skole (Fanø)Udlånt til Glejbjerg børne- og skolecenter (Glejbjerg)Udlånt til Glejbjerg børne- og skolecenter (Glejbjerg)